Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. května 2019 13:48
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Uklízeč vyhrál v loterii 7 milionů dolarů, v práci však výpověď podat nechce. Rád by pokračoval i nadále

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vito si chce jen zredukovat pracovní dobu.

Vito Halasana se se svou rodinou přistěhoval do Kanady z Filipín v roce 2009. Od té doby pro blízké buduje hezčí budoucnost, a tak pracuje jako uklízeč, což samozřejmě není nejlepší placená pozice.

Přesto si Vito dosud nestěžoval, pravidelně nakupoval losy v loterii a věřil, že jednou vyhraje jackpot. Chtěl rodině koupit nový dům a zajistit svým dětem a vnoučatům hezčí život, píše CNN.


Ačkoli tomu zpočátku nevěřil, na konci dubna Vito zjistil, že trefil všech 6 výherních čísel v soutěži British Columbia Lottery. Když se společně s dcerou ujistili, že čísla nelžou, mohl si jít vyzvednout výhru 7 milionů kanadských dolarů, což je v přepočtu 5 milionů dolarů, kterou chce rozdělit mezi děti a vnoučata. Čísla mu přitom vyšla jen pár dní po 58. narozeninách, takže hezčí dárek si nemohl přát.

Přestože se z Vita stal milionář, on samotný neplánuje výraznou změnu v pracovním životě. Své zaměstnání uklízeče nechce opustit, ale přiznal, že zřejmě si trochu zredukuje odpracované hodiny, aby měl více času na rodinu.

Domů
Sdílet
Diskuse