Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2019 19:58
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

PewDiePie má na účtu více než 20 milionů dolarů. V novém videu mluví o svých příjmech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Švédský youtuber se nebojí o číslech mluvit upřímně.

Švédský youtuber PewDiePie sice již není na prvním místě v počtu odběratelů, ale stále patří k nejsledovanějším kanálům na světě a jako tvůrci-jednotlivci mu stále patří první místo. Felix je dobře známý tím, že se na rozdíl od jiných youtuberů netají mnohými čísly a občas na svém kanále hovoří o svých příjmech či publiku.

Rozhovořil se i v nejnovějším videu Looking at my Analytics, ve kterém jednoduše otevřel řadu služeb od Google, jako třeba Trends a Analytics, a o čísla se podělil s fanoušky. Díky tomu například víme, že je populární po celém světě, přičemž nejvíce jeho fanoušků pochází ze Švédska a Norska.

Švéd reagoval i na některé termíny, které Google uvedl ve spojení s jeho pseudonymem. Lidé mimo jiné googlí, jaké jsou Felixovy příjmy a jaká je jeho hodnota. PewDiePie se proto sám vydal na Google, aby to zjistil, a když našel, že jeho net worth je 20 milionů dolarů, prohlásil, že je to určitě víc.

Následně dodal, že ani přesně neví, jak se net worth počítá, ale pokud jde o čísla na jeho bankovním účtu, svítí tam více než 20 milionů dolarů. Navíc to Švéd dodal tónem, ze kterého můžeme usoudit, že půjde o daleko vyšší částku než jen o pár milionů navíc. PewDiePie se navíc později porovnal i s kanály jako T-Series či youtuberem Loganem Paulem.

Mimochodem, tržní hodnota, net worth, je jednoduchý výsledek všeho majetku, od kterého jsou odečteny všechny dluhy. Jinými slovy, tvá net worth je vše, co vlastníš, minus to, co dlužíš.

Domů
Sdílet
Diskuse