Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2019 11:20
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Toto hnízdečko z bratislavské novostavby tě nadchne. Architekti vsadili na zemité odstíny a přírodní materiály

Toto hnízdečko z bratislavské novostavby tě nadchne. Architekti vsadili na zemité odstíny a přírodní materiály
Zdroj: Tomáš Manina
KULTURA
Uložit Uložené

Jednoložnicové hnízdečko v jedné z nejkrásnějších bratislavských novostaveb, které bude určeno k pronájmu, ale jeho design tě nadchne.

Méně je někdy opravdu více, o čemž se dnes opětovně budeš moci přesvědčit. V rámci hlavního města Slovenska vzniká v posledních letech kvantum novostaveb, avšak jen málokterá nás ohromí takovým způsobem jako Stein. Právě v útrobách rezidenčního domu na Blumentálské ulici najdeme i další projekt z portfolia architektů RULES.

Tentokrát půjde o dvoupokojový byt určený k pronájmu, jehož hlavními dominantami jsou zemité odstíny, přírodní materiály v čele s masivními dřevěnými prvky a domácí atmosféra. Nemovitost o výměře 51 metrů čtverečních sice nepatří mezi největší, ale díky šikovně vyřešené dispozici si nájemci určitě nebudou moci stěžovat na nedostatek obytného prostoru.

Původně přímo propojenou obývací část s kuchyňskou decentně předěluje policová stěna s praktickým využitím, což ocení minimálně vlastníci bohaté knihovny. Stejnou svěžestí a prostorností disponuje i ložnice s výhledem do vnitrobloku, které nechybí vestavěná skříň či stolek s možností pracovního využití. Fotografie jsou dílem Tomáše Maniny.

 

Adresa: STEIN2 (Bratislava - Staré Mesto

Podlažní plocha: 51 metrů čtverečních 

Návrh & realizace: 2018 / 2018-2019

Domů
Sdílet
Diskuse