Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 20:51
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Měsíce po smrti Maca Millera si nepamatuju, byla jsem opilá a smutná, tvrdí Ariana Grande

HUDBA
Uložit Uložené

Ariana Grande poskytla velmi otevřený rozhovor magazínu Vogue, kde zároveň zdobí nejnovější titulku.

V roce 2017 během jejího koncertu v Manchesteru zemřelo po útoku sebevražedného atentátníka 23 lidí a dalších 139 bylo zraněno, rok nato zemřel na předávkování její expřítel Mac Miller.

Ariana Grande se i přes kritiku a obviňování od veřejnosti dokázala postavit na nohy a nahrála úspěšný projekt thank u, next. Dokázala jím pokořit hned několik rekordů a předpokládáme, že by měl dostat i prestižní ocenění.

Doporučeno
Ariana Grande přepisuje historii. Je nejúspěšnější interpretkou na světě, vyrovnala se The Beatles Ariana Grande přepisuje historii. Je nejúspěšnější interpretkou na světě, vyrovnala se The Beatles 20. února 2019 10:26

Samotná Ariana se však v aktuálním rozhovoru pro Vogue, kde zároveň zdobí titulku, nechala slyšet, že ani Grammy pro ni není tak důležitá jako pocit seberealizace a vztah k fanouškům.

Zároveň se po dlouhé době byla zpěvačka ochotna vrátit k tématu expřítele Mac Millera, který před necelým rokem spáchal sebevraždu. Otevřeně říká, že byl nejlepším člověkem, jakého kdy poznala, a nezasloužil si démony, se kterými musel bojovat. Dodává, že ho několikrát před tímto osudem varovala a boj dlouhá léta bojovala s ním.

Po jeho smrti ji kamarádi vzali do studia, kde následně vznikl úspěšný projekt thank u, next. Nyní se však dozvídáme, že Ariana si mnoho z tohoto období nepamatuje, protože byla velmi opilá a velmi smutná: „But if I’m completely honest, I don’t remember those months of my life because I was (a) so drunk and (b) so sad.“ 

Ani neví jak a najednou bylo na světě 10 nových skladeb. „I don’t really remember how it started or how it finished, or how all of a sudden there were 10 songs on the board.“

Doporučeno
Ariana Grande vzpomíná na své expřítele. Děkuje Mac Millerovi Ariana Grande vzpomíná na své expřítele. Děkuje Mac Millerovi 4. listopadu 2018 10:43

Ariana zároveň ještě vydává i videoklip ve spolupráci s Vogue, a to konkrétně ke skladbě in my head, která také pochází z jejího nejnovějšího projektu. 

Domů
Sdílet
Diskuse