Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. července 2019 22:33
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Margot Robbie si zahraje panenku Barbie. Scénář k filmu napíšou talentovaní nezávislí tvůrci

Margot Robbie si zahraje panenku Barbie. Scénář k filmu napíšou talentovaní nezávislí tvůrci
Zdroj: Sony
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Barbie s Margot Robbie opravdu vznikne.

Hollywood Reporter informuje, že Margot Robbie si skutečně zahraje panenku Barbie. Potvrzují se tak zprávy ještě z minulého roku, kdy se o tom nahlas spekulovalo. Tehdy se mluvilo o tom, že by Warneři rádi na režisérské stoličce viděli tvůrkyni Wonder Woman Patty Jenkins. Momentálně o této pozici zprávy nemáme. Stačit nám bude muset Robbie a fakt, že scénář napíší Greta Gerwig a Noah Baumbach (Frances Ha či Mistress America).

Gerwig můžeš znát i díky Lady Bird, její režisérské prvotině, za kterou získala množství chvály. Na produkci se kromě jiných bude podílet i samotná Robbie s její společností LuckyChap. Zatímco Gerwig čeká letos premiéra jejího nesmírně očekávaného dramatu Little Women, Baumbach má na Netflix z pozice režiséra vypustit tajemný film se Scarlett Johannson a Adamem Driverem.

Robbie není jen pěkná tvářička. Za svůj výkon v biografickém černé komedii I, Tonya si odnesla nominaci na Oscara a netřeba zapomínat, že se již brzy objeví a v nové tarantinovce, kde ji všichni chválili. Uvidíme, co z toho nakonec vznikne, v dnešní době se ale zřejmě nemusíme bát toho, že by studia Robbie tlačila do diet a nezdravého vzhledu.

Margot Robbie si zahrá bábiku Barbie. Kto film natočí?
Margot Robbie si zahrá bábiku Barbie. Kto film natočí? Zdroj: Warner
Domů
Sdílet
Diskuse