Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. července 2019 14:01
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Eminem a 50 Cent nakládají Ja Rulovi jako za starých časů

HUDBA EMINEM
Uložit Uložené

Ani po dvou dekádách spor mezi populárními americkými rapery neustává.

Začátek sporu mezi 50 Centem a Ja Rulem se datuje ještě do minulého tisíciletí, konkrétně do roku 1999, kdy spatřily světlo světa první disstracky. Nenávist a zároveň snaha přiživit se jeden na druhém pokračuje až do dnešního dne, i když si dvojice posílá vzkazy už jen mimo hudbu.

Ještě v minulém roce Fifty vykoupil všechny lístky z předních řad na Ja Rulův koncert, aby zůstaly prázdné, nyní alespoň posílá vzkaz prostřednictvím Instagramu. Příspěvek byl sice vymazán, 50 Cent si v něm však natáčel video DJe Akademikse a Ja Rulovi s jeho DJem se vysmíval, že je nechtějí pustit to jednoho z populárních podniků v New Yorku.

Ja Rule už stihl odpovědět. Na svůj instagramový profil přidal video potkana a 50 Centa se pod civilním jménem ptá, jestli je to opravdu on. Zároveň zveřejnil dokument, ve kterém je Fifty uveden jako anonym spolupracující s policií v případě vraždy Lodiho Macka.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JaRule (@ruleyorkcity),

Aby toho nebylo pro Ja Rula málo, připomněl se mu i Eminem hostující na skladbě Bang, která patří raperovi jménem Conway. Ten vydává svou tvorbu pod labelem Shady Records i přesto, že byl k němu osud krutý. Po přestřelce v roce 2012 byl totiž zasažen do zadní části hlavy a má paralyzovanou polovinu obličeje.

Doporučeno
Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly Divoký gangster, který beefuje s Eminemem, nebo střízlík s růžovou kytarou? Zjisti, kým je Machine Gun Kelly 9. června 2023 8:30

Veterán z Detroitu tak svou přítomností na tracku dodává svému kolegovi nezanedbatelný kredit a zároveň připomíná Ja Rulovi, že je rád, že před skoro 20 lety jejich beef neutichl.

Eminem ještě ve skladbě dodává, že chce být přirovnáván k legendám jako Biggie nebo Tupac či Marilyn Manson, nepřeje si však, aby ho někdo srovnával s Iggy Azalea nebo Milli Vanilli.

Domů
Sdílet
Diskuse