Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2019 12:54
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Útulek prosí lidi, aby se vykašlali na Area 51 a šli radši pro smutné zvířátko než mimozemšťana

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Americký útulek tvrdí, že si víc srandy užiješ s domácím mazlíčkem než s mimozemšťanem.

Dnes už snad ani není možné, abys nezachytil plánovanou invazi do Area 51. Filosofie téměř 2 milionů přihlášených lidí na Facebooku je, že pokud do zakázané zóny přijde dostatečné množství lidí, nebudou moci zastavit každého z nich a také za cenu plánovaných ztrát se odhalí tajemství mysteriózního místa.

Doporučeno
Vpád do Area 51, který plánuje 1,5 milionu lidí, nemusí dopadnout dobře. V lednu tam jednoho muže zastřelili Vpád do Area 51, který plánuje 1,5 milionu lidí, nemusí dopadnout dobře. V lednu tam jednoho muže zastřelili 17. července 2019 8:30

Určitě však existuje mnoho vhodnějších míst, kam se je třeba vybrat a na tuto skutečnost se rozhodl upozornit i americký útulek Oklahoma Animal Welfare. Lidí doslova prosí o to, aby místo Area 51 vtrhli do jejich areálu a raději si adoptovali rozkošného domácího mazlíčka než mimozemšťana z jiné planety.

Pejsky dokonce útulek oblékl do alobalových klobouků a na Facebooku se pro organizaci, která dočasný domov opuštěných zvířátek zastřešuje, vybraly už tisíce dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse