Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. července 2019 11:52
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Narkoman i přes zákaz řízení sedl za volant. Převlékl se za policistu, aby byl nenápadný, kvůli tomu se prozradil

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Muži pod vlivem amfetaminu maskování příliš nevyšlo.

Pražští policisté si toto pondělí v Nebušické ulici na Praze 6 všimli podezřelého jevu. Předmětem jejich zájmu se stal automobil, který řídil neznámý muž oblečený do policejní kombinézy.

Muž si jejich pozornosti všiml, rychle zaparkoval, z uniformy se svlékl a zmateně utekl pryč, přičemž své převlečení schoval za strom. To policistům přišlo ještě podezřelejší, a tak se vydali podivného člověka hledat. 

Našli jej nedaleko místa, kde parkoval. Snažil se vymluvit na to, že o ničem neví a auto nikdy neřídil, prý si šel pouze zaběhat. Když nedokázal vysvětlit nedaleko ležící uniformu, tak se k řízení přiznal s tím, že to dělat neměl, protože má zákaz řízení až do července příštího roku. Uniformu prý měl, aby byl nenápadný a nikomu nepřišlo jeho řízení podezřelé.

Policisté provedli orientační test na drogy, který prokázal, že je navíc pod vlivem amfetaminu. Kvůli hloupému chování pachatele dále našli mobilní telefony a předměty sloužící k vloupávání se do bytů. Skončil v policejních poutech a nyní mu hrozí až dva roky odnětí svobody.

Domů
Sdílet
Diskuse