Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2019 12:20
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Conor McGregor na Instagramu hrdě prohlásil, že je miliardář. Podle všeho si však vymýšlí

SPORT UFC
Uložit Uložené

Média zpochybňují tvrzení, že sportovec patří do „klubu miliardářů“.

O tom, že Conor patří mezi nejpopulárnější sportovce dnešní doby, není snad pochyb. Je to showman, který se umí dokonale prodat, ale občas umí i přestřelit. Naposledy se mu to podařilo včera. Na Instagram přidal fotku, kde tvrdí, že nejdříve bojoval pro miliardáře, ale nyní je jedním on sám. Insider si proto na jeho výdělky posvítil a domnívá se, že bojovník pravděpodobně nemluví pravdu.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

The King Mandingo. I fought for billionaires and then became one myself.

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma),

V žebříčku Forbes z roku 2019 mu patří 65. místo se 47 miliony dolarů. Jeho nejlepší výdělek byl pravděpodobně za zápas s Floydem Mayweatherem v roce 2017, vydělal přibližně 100 milionů. Za zápas proti bojovníkovi Nurmagomedovovi zase inkasoval přibližně 30 milionů.

Kromě toho prodává vlastní alkohol a oblečení, ale je nepravděpodobné, že by měl majetek v hodnotě jedné miliardy. Kdoví, proč napsal status, kde se chlubí vydělanou miliardou. Pravdou je, že naposledy vyhrál zápas v UFC v roce 2016 a mnozí mu doporučují, aby se místo provokací na internetu soustředil na sport a na tréninky, aby se mu v kleci konečně podařilo vyhrát.

Domů
Sdílet
Diskuse