Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. srpna 2019 10:55
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Model obvinil Katy Perry ze sexuálního obtěžování, údajně mu stáhla kalhoty na párty a všem ukázala jeho penis

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka čelí dalšímu problému se zákonem, tentokrát se jí připomněl starý známý Josh Kloss z videoklipu Teenage Dream.

Katy Perry nedávno prohrála soud s původním majitelem části melodie své nejúspěšnější skladby Dark Horse. Aktuálně čelí dalším obviněním, tentokrát však jiného charakteru. 

Doporučeno
Katy Perry svůj největší hit ukradla křesťanskému raperovi. Vydělala 41 milionů, původní autor dostane jen malou část Katy Perry svůj největší hit ukradla křesťanskému raperovi. Vydělala 41 milionů, původní autor dostane jen malou část 2. srpna 2019 15:42

Model a hvězda jejího klipu Teenage Dream Josh Kloss přichází v souvislosti s výročím vydání videoklipu s příběhem, který americkou popovou hvězdu obviňuje ze sexuálního obtěžování

Kloss popsal na Instagramu událost ze svého pohledu v dlouhém příspěvku. Píše v něm, že k obtěžování mělo dojít na párty designéra jménem Johnny Wujek. Tam mu podle jeho slov Katy Perry měla vytáhnout pásek z kalhot a odhalit jeho přirození před očima ostatních hostů.

Kloss píše io tom, že ho Katy Perry během natáčení společného klipu líbala příliš vášnivě, měl však zakázáno o tom mluvit. Dodává, že na tomto příběhu nechce získávat větší slávu, což mu ale fanoušci nevěří. Jeho slova vyvrátil i hostitel párty Wujek, který tvrdí, že zpěvačka by nikdy nic takového neudělala a model jí byl posedlý. 

Deníky Fox News i Page Six se už pokusily kontaktovat i zástupce hlavní aktérky, zatím jsme se však nedočkali žádného dalšího vyjádření, které by mohlo vnést do případu více světla. Josh Kloss však aktuálně čelí obrovské kritice a fanoušci zpěvačky dokonce nahlašují jeho starší příspěvky na sociální síti.

Doporučeno
Taylor Swift, Ariana Grande i Miley Cyrus mají skoro polovinu falešných followerů na Instagramu, ještě hůře jsou na tom fotbalisté Taylor Swift, Ariana Grande i Miley Cyrus mají skoro polovinu falešných followerů na Instagramu, ještě hůře jsou na tom fotbalisté 11. srpna 2019 12:02
Domů
Sdílet
Diskuse