Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. srpna 2019 21:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka

HUDBA
Uložit Uložené

Před pár dny veřejně obvinil slavnou zpěvačku z obtěžování model z videoklipu Teenage Dream a nyní se k němu přidává i ruská televizní hvězda.

Krátce poté, co Katy Perry prohrála soud s původním majitelem melodie k jejímu největšímu hitu Dark Horse, přišel další problém.

Tentokrát ji obvinil model z videoklipu Teenage Dream, který tvrdil, že ho populární americká zpěvačka v roce 2012 sexuálně obtěžovala, od jejích právních zástupců ale měl údajně zakázáno o věci hovořit. Vše mělo začít už při natáčení vizuálu, kde ho prý Katy líbala vášnivě a divoce mnohem více, než by bylo zdrávo.

Doporučeno
Model obvinil Katy Perry ze sexuálního obtěžování, údajně mu stáhla kalhoty na párty a všem ukázala jeho penis Model obvinil Katy Perry ze sexuálního obtěžování, údajně mu stáhla kalhoty na párty a všem ukázala jeho penis 14. srpna 2019 10:55

V příspěvku zveřejněném na Instagramu model jménem Josh Kloss dále píše, že když byli pozváni na stejnou párty, Perry mu měla stáhnout kalhoty a všem hostům ukázat jeho přirození. Hostitel události se ohradil, že jde o nesmysl a nic takového se nestalo. Právník zpěvačky si zase myslí, že se chce Kloss jednoduše dostat ke slávě a penězům. 

Aktuálně se však z ruského portálu Štarha dozvídáme o dalším podobném případě, tentokrát se o slovo hlásí televizní reportérka a žurnalistka Tina Kandelaki. I ona popisuje podobnou zkušenost jako model Josh Kloss, všechna americké média informující o tomto případu však zatím vycházejí jen z překladu jejích slov, která se zatím na jejím velmi úspěšném Instagramu neobjevila.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Тина Канделаки (@tina_kandelaki),

Píše, že se incident stal na soukromé párty, nespecifikuje však místo, čas ani další hosty, kteří by mohli její slova potvrdit. Tvrdí, že Kary Perry byla pod vlivem alkoholu a vybrala si ji jako objekt, na kterém ilustrovala svoji vášeň. Dodává, že se jí s použitím síly podařilo vymanit z náručí zpěvačky, ta však stále vyhledávala nové oběti svých polibků, objetí a nechutných tanečku, informují Fox News.

Doporučeno
Katy Perry svůj největší hit ukradla křesťanskému raperovi. Vydělala 41 milionů, původní autor dostane jen malou část Katy Perry svůj největší hit ukradla křesťanskému raperovi. Vydělala 41 milionů, původní autor dostane jen malou část 2. srpna 2019 15:42
Domů
Sdílet
Diskuse