Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. srpna 2019 15:24
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ruský hokejista Kuzněcov dostane distanc na 4 roky za užívání kokainu

SPORT
Uložit Uložené

Hokejová federace vyhodnotila výsledky drogových testů Kuzněcova a zjistila, že užíval kokain i během sezóny.

Když se v květnu tohoto roku dostalo na veřejnost video, kde si známý ruský hokejista Kuzněcov užívá na hotelovém pokoji s neznámou ženou a kokainem, okamžitě se bránil, že drogy neužívá a klidně podstoupí drogové testy. Eurosport aktuálně informuje o jejich výsledcích, z nichž vyplývá, že Jevgenij Kuzněcov opravdu kokain užíval

Mezinárodní hokejová federace IIHF dnes udělila reprezentantovi ruského národního týmu a hráči Washingtonu Capitals distanc na 4 roky. 27letý hokejista se zatím k situaci nevyjádřil.

Doporučeno
Kokain na stole a neznámá žena v posteli: Kuzněcov musí vysvětlovat video z hotelového pokoje Kokain na stole a neznámá žena v posteli: Kuzněcov musí vysvětlovat video z hotelového pokoje 28. května 2019 13:26

Video spatřilo světlo světa těsně po prohře na mistrovství světa na Slovensku, později se však ukázalo, že bylo pravděpodobně zhotoveno už loni. Kuzněcov v té době řekl, že kompromitující záznam vznikl v Las Vegas, ale on podle svých slov drogy nikdy nebral a ani brát nebude.

Domů
Sdílet
Diskuse