Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. května 2019 13:26
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Kokain na stole a neznámá žena v posteli: Kuzněcov musí vysvětlovat video z hotelového pokoje

SPORT
Uložit Uložené

Hokejista musí vysvětlovat video z hotelového pokoje.

Ruští hokejisté sice zvládli souboj o bronzové medaile, ale na hokejovém šampionátu na Slovensku měli vyšší ambice. Chtěli zaútočit na zlato, přičemž v tomto tažení měl hrát důležitou roli i Jevgenij Kuzněcov. Jeden z nejpopulárnějších hokejistů kanadsko-americké NHL a hráč Washingtonu Capitals však své mužstvo k triumfu nepotáhne, což snášel těžce.

O den později se na internetu dokonce objevilo video z hotelového pokoje, na kterém můžeš vidět Kuzněcova sedícího u stolku, neznámou ženu ležící v posteli a bílý prášek připomínající kokain přímo před ním.

Všichni si nejprve mysleli, že Kuzněcov takto vyřešil smutek z nezvládnutého šampionátu, ale za několik hodin vyšlo najevo, že video pochází z roku 2018, kdy Washington Capitals vyhráli Stanley Cup. Kuzněcov poskytl vyjádření, podle kterého bylo video natočeno v Las Vegas, ale on podle svých slov drogy nikdy nebral a ani brát nebude.

Prohlásil, že klidně okamžitě podstoupí drogové testy, aby dokázal, že žádný bílý prášek neužívá. Konstatoval, že z hotelového pokoje odešel co nejdříve, protože se mu nezamlouvala neznámá žena v posteli ani bílý prášek, a tak zavolal kamarádovi a šel pryč.

Člověku, který video zavěsil na internet, vzkázal, aby si zpytoval svědomí, protože se snaží zviditelnit po prohře ruské reprezentace. Není známo, zda Washington Capitals vyvodí jakékoli důsledky, ale o incidentu už vědí a shromažďují informace.

Domů
Sdílet
Diskuse