Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. srpna 2019 16:43
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Influencerka má na fotografiích neustále stejné mraky. Netají se tím, že si fotky upravuje

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nestydí se za to.

Nedávno jsme ti přinesli článek o tom, jak se lidé snaží být na internetu „in“ a vytvářejí kolem sebe falešný obraz. Je to téma, které je momentálně aktuální a i Instagram se tento životní styl snaží regulovat. Tedy, společnost zkouší, co by mohlo fungovat. Například testují, jak by fungovala obrázková sociální síť, pokud by se odstranily lajky.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⛅Tupi Saravia ⛅ (@tupisaravia),

Lidé využívají různé aplikace, aby jejich fotka vypadala lépe. Mění barvu, jas, upravují pozadí či obličej. Do hledáčku několika médií se momentálně dostala blogerka a cestovatelka Tupi Saravia. Využívá aplikaci, která mění oblohu tak, aby byla pro oko followera zajímavější. Sama už v minulosti napsala, že si takovou aplikací pomáhá, dokonce si z toho udělala i srandu. Internet je však občas nekompromisní, a tak je její upravování fotek středem kritiky. Na Instagramu ji sleduje téměř 300 000 lidí.

V komentářích se objevují různé posměšky na její adresu. Prý ji sledují mraky, vše se točí kolem ní. „Aha, podívejte se, konečně nové oblaka!“ napsala jedna z jejích followerek. Dodává však, že její fotky miluje a doufá, že bude takové dál postovat. „Aplikace se jmenuje QUICKSHOT,... ve story můžete vidět, jak aplikaci používám a jak edituji fotografie,” napsala pod poslední fotku na Instagramu.

Doporučeno
Byla jsem měsíc bez Instagramu: Nemohla jsem v noci spát, chyběly mi lajky Byla jsem měsíc bez Instagramu: Nemohla jsem v noci spát, chyběly mi lajky 4. března 2019 17:23

Blogerka z minikauzy vybruslila solidně. Opět však otevřela Pandořinu skříňku, která momentálně trápí společnost – je nutné ohýbat realitu, abychom vytvářeli falešný obraz své dokonalosti?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ⛅Tupi Saravia ⛅ (@tupisaravia),

Domů
Sdílet
Diskuse