Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2019 13:58
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Robert Downey Jr. se údajně vrátí jako Iron Man v sólovce Black Widow

Robert Downey Jr. se údajně vrátí jako Iron Man v sólovce Black Widow
Zdroj: Marvel Studios/Disney
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Mělo by jít o cameo roli.

Sólovka Black Widow je plná tajemství a zajímavostí, o kterých si něco více řekneme jiný den. Dnes jsme se však díky Deadline dozvěděli, že Marvel skutečně plánuje využít skutečnost, že jde o prequel k Infinity War tak, že nebude chybět účast jiných hrdinů z univerza. Mnozí očekávají přítomnost Hawkeye, ale o tom se zatím nediskutovalo.

Podle všeho se ale ukáže Tony Stark jako Iron Man. Robert Downey Jr. už s MCU skončil, protože jeho Iron Man je mrtvý, ale spekulovalo se už i o tom, že se vrátí namluvit hlas pro AI, která má zaučovat jeho nástupce – Ironheart.

Nicméně, jelikož Black Widow je prequel (odehrává se po Civil War a před Infinity War), Robert Downey Jr. se může vrátit v klasické roli. Nemělo by však jít o nic velkého. Spíše počítáme s cameem nebo rozšířeným cameem, kdy může Tony Natashe na chvíli pomoci. Nakonec, právě on ji varoval před tím, že nyní po ní půjdou.

Bylo to na konci Civil War a až donedávna jsme netušili, o čem to mluví, protože se k tomu už žádná postava nevrátila. Natasha však zažije pořádný kus nebezpečí a je možné, že bude potřebovat pomoc. A teď si představ Downeyho Iron Mana v nějakém traileru. Už jen z toho bude ta miliarda v kinech jistá.

Na závěr tu pro tebe ještě máme zveřejnění alternativní potitulkové scény z prvního Iron Mana (2008). V ní Tonyho navštívil Nick Fury, aby si spolu promluvili o Avengers. V alternativní verzi ale postava Sama Jacksona zmiňuje Spider-Mana a mutanty. 

Robert Downey Jr. sa údajne vráti ako Iron Man v sólovke Black Widow
Robert Downey Jr. sa údajne vráti ako Iron Man v sólovke Black Widow
Domů
Sdílet
Diskuse