Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. září 2019 7:40
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Nejžhavější kampaň na spodní prádlo patří značce Agent Provocateur

Nejžhavější kampaň na spodní prádlo patří značce Agent Provocateur
Zdroj: Agent Provocateur
MÓDA
Uložit Uložené

Své 25. výročí slaví britská značka ve velkém stylu, my nic nenamítáme.

Každý, kdo se alespoň trochu vyzná, ví, že Agent Provocateur patří mezi nejexkluzivnější výrobce spodního prádla na trhu a pokaždé přijde s netradiční prezentací svých kousků. Loni to bylo obsazení Teyany Taylor, která odhalila vysportované křivky a na oslavu svého 25. výročí přichází britská značka s nejžhavějším kampaní sezóny.

Neuvěřitelně hravé a ženské návrhy tě tentokrát přenesou do tajného světa AP – soukromého klubu, v němž neexistují zábrany a jediným cílem je nikdy nekončící zábava. Během necelé minuty pochopíš, že svět spodního prádla není jen o značce Victoria's Secret a jejich honosných přehlídkách, ale spokojenosti se samou sebou.

Jednotlivé kousky si můžete zakoupit přímo na oficiální stránce

V případě, že se o módní dění zajímáš i trochu blíž, tak určitě nezapomeň navštívit náš instagramový účet @refreshermarket, který ti poskytne vždy jen ty nejzajímavější a nejžhavější informace z módního světa. Děkujeme za podporu!

Domů
Sdílet
Diskuse