Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. září 2019 12:12
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B odpovídá Tekashimu na obvinění ohledně členství v nebezpečném gangu: Nevím, kdo je tento muž

HUDBA
Uložit Uložené

Americká raperka reagovala, podobně jako v případě obvinění od Nicki Minaj, videem, které vysvětlilo situaci za ni.

6ix9ine má za sebou první týden jednání, v jehož rámci se rozhoduje o tom, zda jej propustí na svobodu i přesto, že mu původně hrozilo až doživotí. S federální policií však uzavřel dohodu – pokud udá všechny členy gangu Nine Trey, může se trestu vězení vyhnout. Z přepisu jeho prvních výpovědí je jasné, že zatím jde všechno podle plánu a vlastně toho prozradil i víc, než bylo původně nutné.

Doporučeno
6ix9ine údajně udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 6ix9ine údajně udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 20. září 2019 8:03

Od soudu dostal duhový raper otázku týkající se toho, zda do gangu Bloods patří i jiní známí interpreti rapového žánru včetně Cardi B. 6ix9ine otevřeně obvinil extrémně úspěšnou vítězku Grammy, že patří do gangu.

Ona sama o několik desítek minut později přidala Tweet, ve kterém celou situaci vysvětlila a dala jasně najevo, že nemá absolutně nic společného s nebezpečným Nine Trey, který aktivně páchal trestné činy spojené s drogami, ozbrojenými loupežemi a pokusy o vraždu. Její příspěvek později zmizel a všichni předpokládali, že tím považuje situaci za uzavřenou.

Aktuálně se však o slovo přihlásila na Instagramu, kde podobně jako v případě odpovědi pro Nicki Minaj přidala reakční meme video. Tentokrát zvolila slova zpěvačky, raperky a herečky Keke Palmer, která říká: „I hate to say it, I hope I don't sound ridiculous, I don't know who this man is.“

Doporučeno
Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky Tekashimu nakládají nejznámější rapeři planety: U soudu hrálo Gummo, 6ix9ine udal populárního kolegu a přiznal úplatky 19. září 2019 21:21

Tím reaguje, že Tekashiho nezná a tím pádem není povolaný k tomu, aby mohl řešit to, zda je v gangu a jaké trestné činy má na kontě. Příspěvek komentovala i samotná zpěvačka Keke a množství dalších populárních raperů.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Iamcardib (@iamcardib),

Domů
Sdílet
Diskuse