Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. října 2019 20:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Justin Bieber a Hailey Baldwin se podruhé vzali

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Tentokrát si „ano“ řekli i před rodinou a kamarády.

Justin Bieber a Hailey Baldwin jsou sice oficiálně manžely od úředního sňatku z minulého roku, své „ano“ se však rozhodli říci si i podruhé. V tomto případě už i za doprovodu 154 hostů, mezi nimiž kromě nejbližší rodiny nechyběly ani známé osobnosti. Podle People byli pozváni například Kendall a Kylie Jenner nebo Jaden Smith.

Doporučeno
Bral jsem tvrdé drogy, k ženám jsem se choval neuctivě. Justin Bieber vzpomíná na nejtěžší časy, kdy myslel na sebevraždu Bral jsem tvrdé drogy, k ženám jsem se choval neuctivě. Justin Bieber vzpomíná na nejtěžší časy, kdy myslel na sebevraždu 3. září 2019 15:15

Podle očekávání se oslava nesla v luxusním duchu, konkrétně v hotelu Montage Palmetto Bluff. Manželům zahrál například vítěz Grammy Daniel Caesar.

Hailey se už dříve pro magazín Vogue vyjádřila, že si uvědomuje všechny hrozby vstupu do manželství v 22 letech, zároveň však má jasno v tom, o čem to celé je. Je připravena, že nebude každý jeden den po boku populárního zpěváka ideální, přesto je zamilovaná. Uvědomuje si, že se oba ještě změní, chce však po boku Justina vyrůst.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

My bride is

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse