Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 8:41
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish někdo během koncertu ukradl prsten, když podávala ruku fanouškům. Nech si ho a starej se o něj, vzkázala

HUDBA
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka už má za sebou i první krádež přímo během koncertu. Bizarní moment ale zvládla bravurně.

Nejrychleji rostoucí zpěvačka na planetě brzy ukončí své první turné v kariéře a dostane možnost chvíli si odpočinout, než přijde další – ještě větší a intenzivnější. Aktuálně má Billie Eilish za sebou i jeden bizarní zážitek, stalo se jí totiž osudným, když se rozhodla potěšit fanoušky a přiblížila se k davu.

Doporučeno
Billie Eilish prodala za hodinu 500 000 lístků. Fanoušci zaplatili dohromady desítky milionů dolarů Billie Eilish prodala za hodinu 500 000 lístků. Fanoušci zaplatili dohromady desítky milionů dolarů 11. října 2019 6:55

Během toho, kdy některým podávala ruce, jí někdo strhl prsten, aniž si toho v ten moment všimla. Jelikož se věnovala pěveckému výkonu a rukou se jí najednou dotýkalo hned několik lidí, je pochopitelné, že si manipulace s prstenem a následné krádeže nevšimla.

Když se ale o několik desítek vteřin vrátila na pódium, vykřikla: „Někdo mi ukradl prsten, myslím si, že je to moje chyba.“ Pravdou ale je, že si z nešťastné události těžkou hlavu nedělala. „Nech si ho a starej se o něj,“ vzkázala novému majiteli.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Billie tak má za sebou zkušenost, která ji naučí, že podávání rukou fanouškům bude muset příště trochu lépe promyslet. No a protože ji během následujícího roku čeká více než 40 vyprodaných koncertů napříč Amerikou a Evropou, příležitostí bude víc než dost.

Domů
Sdílet
Diskuse