Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2019 16:05
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kvůli sexu se 14letou šel pěšky skoro 600 kilometrů. Nevěděl ale, že si na Facebooku píše se zástupcem šerifa

NEWS SEX
Uložit Uložené

Kvůli souloži s nezletilou byl ochoten ujít stovky kilometrů.

Dvaatřicetiletý Tommy Lee Jenkins s příslibem sexu se 14letou dívkou jménem Kylee šel ze státu Indianapolis do Wisconsinu zhruba 565 kilometrů. Ve skutečnosti se ale (ne)dobrovolně vydal ruce zákoně. Na Facebooku si totiž psal se zástupcem místního šerifa z Winnebago, který spolupracoval s jednotkou boje proti internetové kriminalitě páchané na dětech, informuje CNN.

Muž je aktuálně obviněn ze zločinu navádění nezletilé osoby na nezákonnou sexuální aktivitu, za což mu podle prokurátora v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody na 10 let. Představitel zákona se při facebookové komunikaci vydával za 14letou Kylee žijící ve městě Neenah situovaném ve státě Wisconsin.

Doporučeno
Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým Madeleine McCann zmizela beze stopy před 12 lety. Nezvěstná holčička vyvolala mediální šílenství, které ničí životy jejím blízkým 7. srpna 2019 17:13

Komunikaci s Jenkinsem měla započít právě Kylee (a tedy zástupce šerifa), přičemž muž od falešného profilu dívky po krátké době začal zjišťovat, zda už měla Kylee sex a žádal ji o nahé fotografie. Komunikace pokračovala až do bodu, kdy obžalovaný dívce navrhl, že ji přijde navštívit.

Ta s jeho nabídkou souhlasila. Obžalovaný tvrdil, že za Kylee půjde pěšky a cesta mu bude trvat přibližně 108 hodin. Po příchodu do Wisconsinu mu ale měl někdo koupit lístek na autobus. Na druhém konci ho už naštěstí nečekala 14letá dívka, ale policie.

Doporučeno
Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk Psychicky nemocný muž Jaycee držel a znásilňoval od jejích jedenácti. Za 18 let nevyužila ani jednu šanci na útěk 6. října 2019 14:21
Domů
Sdílet
Diskuse