Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. října 2019 8:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Z metamfetamínu a konope by bolo možné vyrobiť 130 dávok drog. Slovákovi hrozí 15 rokov vo väzení

NEWS
Uložit Uložené

25-ročný muž zo Šamorína je podozrivý, že drogy zadovážil a následne predával.

Polícia Slovenskej republiky si pripisuje ďalší úspešný protidrogový zásah. Tentokrát sa podarilo v Trnavskom kraji odhaliť 25-ročného dílera, ktorému boli počas domovej prehliadky v rodinnom dome v Šamoríne, na chate v Čilistove a v osobnom aute nájdené hneď dva druhy drog. Expertíza potvrdila, že okrem marihuany sa podarilo zaistiť aj metamfetamín. Podľa odborníkov sa dalo zo zaisteného materiálu vyrobiť minimálne 130 dávok drog.

„Po zadovážení dôkazov vyšetrovateľ obvinil z obzvlášť závažného drogového zločinu 25 ročného muža zo Šamorína. Podozrivý je z toho, že drogy zadovažuje, prechováva a následne predáva,“ informuje polícia na Facebooku. 

Súd už rozhodol o tom, že muž bude stíhaný za mrežami a polícia ho eskortovala do ústavu na výkon väzby. Zároveň s prihliadnutím na okolnosti, že ide o závažnejší trestný čin, hrozí dílerovi trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov, informuje polícia na sociálnej sieti. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse