Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2019 14:29
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Rus s bicepsy napíchanými olejem, kterého přezdívají Pepek námořník, vydržel v MMA zápase 3 minuty

SPORT
Uložit Uložené

Mladému Rusovi očividně prohry vůbec nevadí.

Již v roce 2017 jsme ti představili šílence jménem Kirill „Bazooka Arms“ Tereshin, který se v té době stal nečekanou hvězdou internetu, když všem ukazoval své obrovské bicepsy napíchané olejem podobným syntholu. Na skutečný synthol tehdy neměl peníze, a tak si olej namíchal doma.

Doporučeno
Katka odjela do Peru na ayahuascový rituál. Setkala se s démony, pak se jí spustily psychózy a musela i na elektrošoky Katka odjela do Peru na ayahuascový rituál. Setkala se s démony, pak se jí spustily psychózy a musela i na elektrošoky 30. ledna 2019 13:10

Jak informuje televizní síť RT, kontroverzní ruský kulturista má po novém za sebou svůj vůbec první MMA zápas. Navzdory očekávání mu ale jeho mohutné ruce nijak nepomohly. 23letý muž si to v kleci rozdal se známým ruským bojovníkem Olegem Mongolem.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

Přestože se mu zpočátku podařilo uštědřit Olegovi pár ran, do tří minut ležel tap-outovaný nehybně na zemi. Ještě nedávno přitom vyzval farmáře Vasiliye „The Dumplinga” Kamotskije během turnaje s názvem Faces of Stone, kde se navzájem fackovali. Kirill ale byl i tehdy poražen. Prohry mu ale očividně vůbec nevadí.

Doporučeno
Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu Pojídali své přátele, aby přežili: Ragbyový tým, který ztroskotal v Andách se musel uchýlit ke kanibalismu 13. října 2019 8:00

Bodybuilder, jemuž přezdívají Pepek námořník, má přitom s rukama velké zdravotní problémy. Bicepsy mu totiž čas od času napuchnou, objevují se vředy a zarudnutí, které může doprovázet zánět. Už před dvěma lety mu lékaři předpověděli amputaci rukou, což se v nejhorším případě naplní.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Кирилл Терешин - Руки Базуки (@ruki_bazuki_official),

Doporučeno
10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 10 nejlepších zápasů Makhmuda Muradova 27. září 2019 15:30
Domů
Sdílet
Diskuse