Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. listopadu 2019 17:50
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Real Madrid chce za Mbappého údajně vysolit obrovskou sumu. Až čtyřnásobek toho, co klub inkasoval za Ronalda

SPORT
Uložit Uložené

Královský velkoklub chce posílit útok.

Od odchodu Ronalda Real Madrid nepodává až tak přesvědčivé výkony. Hlavně ze začátku sezóny to vypadalo tragicky, naštěstí se hráči bílého baletu chytili a dnes jsou na druhém místě. Tuto sezónu to však není souboj mezi Barcelonou a Realem Madrid. Mezi prvními deseti kluby je v tabulce pouze 6 bodů rozdíl.

Možná i proto se královský klub ohlíží po nových posilách. S obranou tuto sezónu problém Real nemá, dostal v lize jen 9 gólů, méně dostalo jen Atlético Madrid, a to 8. Ani v útoku to již není tak špatné, jako na začátku sezóny, Real vstřelil už 25 branek, z nichž dal 9 francouzský útočník Karim Benzema. Kromě něj se však není na koho střelecky spolehnout, druhý nejlepší střelec týmu je Gareth Bale se dvěma brankami.

Real Madrid chce za Mbappého údajne vysoliť obrovskú sumu. Až štvornásobok toho, čo klub zinkasoval za Ronalda
Real Madrid chce za Mbappého údajne vysoliť obrovskú sumu. Až štvornásobok toho, čo klub zinkasoval za Ronalda Zdroj: TASR/AP Photo/Michel Euler

Real Madrid se možná i proto začal ohlížet po útočnících. Momentálně se skloňuje jméno francouzského mladíka Kyliana Mbappého. Tento stále jen 20letý střelec je ve formě a podle francouzského deníku Le Parisien je za něj Real Madrid ochoten zaplatit 400 milionů eur, píše Business Insider. Pokud připočteme i mzdu hráče, tato částka by se mohla vyšplhat až skoro na půl miliardy.

Doporučeno
Francouzský pár chtěl pojmenovat své dítě Griezmann Mbappé Francouzský pár chtěl pojmenovat své dítě Griezmann Mbappé 29. listopadu 2018 10:51

Jen aby bylo jasné, o jak astronomické částce píšeme, Juventus Turín utratil na přestup Cristiana Ronalda 112 milionů eur. Dalších 30 milionů ročně je stojí plat pro Portugalce.

Domů
Sdílet
Diskuse