Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. května 2017 12:11
Čas čtení 0:00
Kristina Bečková

Miley Cyrus v rozhovoru pro Billboard přiznala, že skončila s trávou i alkoholem

Uložit Uložené

Zpěvačka přiznala pansexualitu a prozradila, v jakém duchu se ponese její nové album.

Co si představíš, když se řekne jméno Miley Cyrus? Někdy by to byla Hannah Montana z Disney Channel, ale v posledních letech si všichni s tímto jménem spojovali vystrčený jazyk (a jiné části těla), nepovedený twerking či marihuanu. Toto vše je však už dávno minulostí. Miley se vzpamatovala, znovu zamilovala a v rozhovoru pro květnové vydání časopisu Billboard vyprávěla, co se momentálně odehrává v jejím životě.

Jako první za zmínku určitě stojí, že už 11. května se dočkáme prvního singlu z připravovaného alba. Jmenuje se Malibu a bude to prý příjemná, zamilovaná píseň o jejím starém-novém příteli, australském herci Liamu Hemsworthovi. Je to právě Liam, s kým Miley momentálně žije v domku na pobřeží s dřevěnou verandou, která je potřená barvami duhy jako podpora pro LGBTQ komunitu, kterou Miley aktivně podporuje již několik let. Sídlo nazvala Rainbow Land a kromě hnízdečka lásky tam má i vlastní nahrávací studio a domov pro sedm pejsků, dvě prasátka a dva poníky.

Velkým krokem bylo skoncování s marihuanou, protože si podle svých slov uvědomila, že nejraději tráví čas s lidmi kteří chtějí, aby byla lepší, silnější a otevřenější. No a to podle jejího názoru nejsou lidé, kteří jsou pravidelně zhulení. Řekla, že chce být čistá, protože přesně ví, kde chce být. Kromě marihuany se vzdala i alkoholu, což pro ni podle jejích slov nebylo těžké, protože jak sama řekla, pokud něco skutečně chce, tak to i udělá.

Zatímco na posledních albech, Bangerz a Petz, spolupracovala hlavně s jmény jako Mike Will Made-It a Wayne Coyne, nejnovější album je hlavně její práce. Minimální texty a melodie všechny napsala sama a s nástroji jí pomáhal Oren Yoel, s nímž v minulosti spolupracovala na úspěšném singlu Adore You. Jednu písničku napsala i pro prezidentskou kandidátku Hillary Clinton a všechny pracující ženy. Přiznává však, že album bude více osobní, avšak politicky směrovanou skladbu na albu určitě najdeme. „Miley se naklonila ke svým kořenům víc, než jsem kdy slyšel,“ řekl na margo alba zpěvaččin otec, country zpěvák Billy Ray Cyrus. Můžeme se tedy těšit na spoustu brnkání na kytaru, akustických songů a trochu epického popu. Určitě to však bude něco neobvyklého, protože Miley řekla, že se nezajímá o to, aby její songy hráli v rádiu. Prý ho i tak neposlouchá. Novinář John Morris, který dělal zmiňováný rozhovor, měl možnost poslechnout si deset písniček z alba, ale řekl jen tolik, že nová hudba je vzrušující a klidná zároveň.

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Píseň Malibu, kterou si budeme moci poslechnout jako první z alba, Miley údajně napsala v Uberu cestou na natáčení The Voice. Právě tato show dala Miley možnost, aby se ukázala v lepším světle. Její kolegou je country zpěvák Blake Shelton a zpěvačku trápí, že ji jeho fanoušci a vlastně celkově fanoušci country hudby neberou jako country zpěvačku. Uznává, že je to kvůli tomu, že zatím nestihla vydat žádné country písničky, ale svou lásku k tomuto žánru dokázala i tetováním – autogramem od Johnnyho Cashe, který dostala jako malá. Její kmotra je country zpěvačka Dolly Parton, což také dokazuje, že má country prostě v krvi. Mrzí ji, že ji lidé neberou vážně kvůli její trapasům z minulosti, ale jak sama řekla, stále se vyvíjí a momentálně se obklopuje jen těmi správnými lidmi.

V rozhovoru také přiznala, že často přemýšlí nad tím, jak je divné, že je žena, protože se tak necítí. Necítí se však ani jako muž. Cítí se jako nic, prostě jako člověk. A také ji nepřitahují ani muži, ani ženy, prostě lidé. Tomu se říká pansexualita a podobně je na tom i její přítel Liam, protože když ho nazvala heterosexuálním chlapem, urazil se, aby mu tak neříkala. Svého přítele však velmi miluje a sama řekla, že se do sebe znovu zamilovali a důvodem jejich rozchodu před třemi lety bylo, že potřebovala velkou změnu. Také se vyjádřila k jejímu slavnému vyplazování jazyka, jednoduše se na červeném koberci nesnášela falešně usmívat či posílat pusinky, a tak začala vyplazovat jazyk.

Miley je známá tím, že nikdy nebyla velkou fanynkou nového prezidenta USA, Donalda Trumpa. Den po jeho zvolení přidala video, kde je viditelně rozrušená a pláče. Pod videem začaly přibývat komentáře, kdy se odstěhuje, neboť během voleb prohlašovala, že pokud se Trump stane prezidentem, Miley odejde z USA. V rozhovoru však přiznala, že by nebylo správné odejít, protože potřebuje dát zemi dohromady. Zejména stát Texas, kde Miley vyrůstala a kde je Donald Trump velmi populární. Nakonec se se situací však musela smířit, a tak napsala písničku, v níž chce obejmout celý svět a říct, že všechno je fajn a všech miluje.

Miley také prozradila, že neposlouchá Eda Sheeran ani Johna Mayera, ale že miluje novinku Humble od Kendricka Lamara. Více se dočteš v originálním článku.

Domů
Sdílet
Diskuse