Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2019 19:17
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Zlatý míč udělují až za týden, ale měl by jej vyhrát Messi. On sám zveřejnil na Instagramu video předešlých vítězství

SPORT
Uložit Uložené

Už 2. prosince se dozvíme, kdo vyhraje ocenění Ballon d'Or. Měl by to být Messi.

Loni byli všichni fanoušci tak trochu šokováni. Ocenění Zlatý míč totiž nevyhrál Ronaldo a ani Messi. Druhý jmenovaný dokonce ani nefiguroval v závěrečné nominaci. Na pomyslném trůnu je vystřídal chorvatský záložník Luka Modrić a mnozí se ptali, zda je to spravedlivé.

Fanoušci Argentince a Portugalce se oháněli především brankami v jednotlivých soutěžích, prý jich Chorvat nevstřelil hodně. Vyhrál však s Realem Madrid Ligu mistrů a národní tým s kapitánskou páskou dotáhl až do finále mistrovství světa, o jeho kvalitách nemusíme tedy pochybovat.

Zlatý míč FIFA za rok 2015 v Curychu 11. ledna 2016

Zlatú loptu udeľujú až o týždeň, no mal by ju vyhrať Messi. On sám zverejnil na Instagrame video predošlých víťazstiev
Zlatú loptu udeľujú až o týždeň, no mal by ju vyhrať Messi. On sám zverejnil na Instagrame video predošlých víťazstiev Zdroj: TASR/AP

Tento rok je v nominaci opět Cristiano Ronaldo a už nechybí ani Lionel Messi. Třetím nominovaným je holandský obránce Virgil van Dijk z Liverpoolu, je považován za jednoho z nejlepších obránců současnosti. Překvapení se ale zřejmě konat nebude, říká se totiž, že vítězem je právě hvězda Barcelony.

Ballon d'Or bude předáván až 2. prosince, ale španělské noviny Mundo Deportivo píší, že Messi o svém vítězství už ví. Od doby, co se šíří tato informace, značně klesly kurzy v sázkových kancelářích a jako náznak jistě můžeme považovat i to, že Argentinec na svém Instagramu zveřejnil video.

Zavěsil ho včera a uvidíš v něm všechny Zlaté míče, které dosud získal. Loni bylo předávání Ballon d'Or tak trochu fraška. Nepřišel Ronaldo, Neymar a ani Messi. Portugalec prý narychlo zrušil let, když se dozvěděl, že nevyhrál, Messi se věnoval dětem. No a brazilský útočník hrál Call of Duty. Uvidíme tedy, jaká bude na předávání účast tentokrát.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Messi (@leomessi),

Domů
Sdílet
Diskuse