Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. prosince 2019 18:01
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Jason Momoa na Instagramu kritizoval Chrise Pratta za pití z plastové láhve. Jeho slova komentovaly stovky uživatelů

FILMY A SERIÁLY JASON MOMOA
Uložit Uložené

Když Momoa spatřil Pratta na fotografii s plastovou lahví, neubránil se, aby mu napsal krátkou výtku.

AKTUALIZOVÁNO: Jason Momoa se po rozzlobených příspěvcích uživatelů Instagramu vůči Chrisu Prattovi svému příteli omluvil za to, že jeho vyjádření rozproudilo vlnu negativní odezvy. Ve statusu s fotografií se svými dětmi a Chrisem Prattem mu vyjádřil přízeň, ale zdůraznil, že jednorázové plasty musí jednoduše skončit.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jason Momoa (@prideofgypsies),

Níže uvádíme článek v původní podobě.

Chris Pratt v rámci spolupráce s Amazonem přidal na svůj Instagram fotografii z posilovny, na níž drží v ruce plastovou láhev s vodou. Jason Momoa jako odpůrce jednorázových plastů proto ani na svého kamaráda nešetřil kritikou. „Bro i love u but wtf on the water bottle. No single use plastic. Come on,“ napsal do komentářů Momoa.

Jeho názor v době psaní článku získal od uživatelů téměř 42 tisíc lajků a přímo pod něj přibylo skoro 1 000 komentářů. Proti plastovému odpadu v posledních letech začala bojovat prakticky každá vyspělá země. 

Charismatického Jasona můžeš znát především díky jeho postavě Khala Droga z první série populárního seriálu Game of Thrones. Jeho druhou velkou rolí se stal Aquaman od DC.

Chris Pratt sklidil úspěch v konkurenci Marvelu, kde v sérii Guardians of the Galaxy ztvárňuje postavu Star Lorda. Do pozornosti diváků se ale dostal i prostřednictvím dvou částí Jurassic World.

Doporučeno
V žaludku mrtvé velryby našli 100 kilogramů odpadu V žaludku mrtvé velryby našli 100 kilogramů odpadu 2. prosince 2019 14:19
Domů
Sdílet
Diskuse