Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. prosince 2019 14:10
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Brankář Schalke 04 předvedl zákrok jako z kung-fu. Rozhodčí mu okamžitě udělil červenou kartu

SPORT
Uložit Uložené

Za svůj nesportovní zákrok musel jít okamžitě do šatny.

Během ligového zápasu německé Bundesligy došlo ke skutečně hrozivému momentu, kdy 23letý brankář Schalke 04 Alexander Nübel předvedl zákrok jako z učebnice čínského bojového umění kung-fu. Během druhého poločasu v zápase proti hostujícímu Eintrachtu Frankfurt se totiž rozběhl oproti Mijatu Gačinoviči a ve vzduchu ho kopl do hrudi.

Doporučeno
Známe los osmifinále Ligy Mistrů: Real Madrid bude hrát proti Manchesteru City Známe los osmifinále Ligy Mistrů: Real Madrid bude hrát proti Manchesteru City 16. prosince 2019 12:58

Nechyběl ani úder loktem do hlavy soupeřova záložníka. Ten po tvrdém zákroku ihned padl na zem a kvůli zranění zápas neodehrál do konce. Celé se to odehrálo na začátku 67. minuty. Brankář Alexander Nübel za svůj nebezpečný zákrok mimo šestnáctku okamžitě dostal červenou kartu a hráči Schalke museli hrát v oslabení.

Domů
Sdílet
Diskuse