Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. prosince 2019 17:32
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Matka Tekashiho dcery reaguje na dvouletý trest: Využívá dítě, aby získal sympatie a lže, na Instagramu se mu vysmála

NEWS
Uložit Uložené

Tekashiho propustí přibližně v listopadu 2020, matce jeho dcery se však mírný trest pro rapera nelíbí.

Matka Tekashiho malé dcery se k situaci kolem federálního případu vyjadřovala během celého roku a svůj názor na Instagramu prezentovala i včera krátce poté, co soud vynesl rozsudek. Dvouletý trest, ze kterého si 6ix9ine odseděl už 13 měsíců, se jí zdá příliš slabý. Sara Molina si myslí, že duhový raper si zaslouží delší trest a důvodů uvádí hned několik.

Když soudce argumentoval v souvislosti se zkrácením trestu i tím, že dcera Daniela by neměla trpět za skutky gangu, Sara poznamenala, že se o ni její otec i tak nikdy nezajímal. Matka Tekashiho dítěte se zároveň vysmála raperovi za jeho slova o tom, že chce dát tímto způsobem lidem naději. Sám totiž v dopise tvrdil, že toto byla jediná cesta, jak se odloučit od gangu a chce být symbolem naděje.

Doporučeno
Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud Tekashi si ve vězení posedí 2 roky, rozhodl soud 18. prosince 2019 19:15

Tekashi půjde na svobodu přibližně v listopadu 2020. Soud mu původní 47letý trest výrazně zkrátil poté, co uzavřel dohodu o vině a trestu a byl ochoten intenzivně spolupracovat na usvědčeni více než 10 členů gangu Nine Trey.

Podle dostupných dokumentů měl být 6ix9ine pro nebezpečnou skupinu zdrojem peněz a první problémy nastaly, když se mu přestalo líbit, jak ho gang využívá. Podařilo se mu dokázat, že loňský únos a krádež hotovosti i šperků z jeho vlastního domu nebyla fingovaná a svým svědectvím přispěl k objasnění ozbrojených loupeží i drogové trestné činnosti. 

Prokuratura výrazně jeho pomoc při objasňování ocenila a spolupráci s federální policií označila za příkladnou. V souvislosti s udavačstvím může být v budoucnu Tekashiho osoba ohrožena, zatím se však jen spekuluje o tom, co ho po propuštění na svobodu čeká.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @bougee_slime_tea,

Domů
Sdílet
Diskuse