Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. prosince 2019 15:30
Čas čtení 0:00
Vojtěch Vanda

Barack Obama letos poslouchal Migos, Young Thuga a Travise Scotta. Podívej se na jeho výběr písní roku

HUDBA BARACK OBAMA
Uložit Uložené

Bývalý americký prezident má opravdu zajímavý vkus.

Čtyřiačtyřicátý prezident Spojených států amerických, Barack Obama, se nikdy netajil tím, že se rád dívá do budoucnosti a podporuje všechno moderní. Má velice blízko k marvelovkám, podporuje Gretu Thunberg, jak jste se mohli přesvědčit v našem článku, a také ho zajímají hip-hopové novinky. I letos zveřejnil své nejoblíbenější songy za rok 2019.

Doporučeno
Obama se setkal s mladou aktivistkou Gretou Thunberg. Ty a já jsme tým, řekl Obama se setkal s mladou aktivistkou Gretou Thunberg. Ty a já jsme tým, řekl 18. září 2019 13:06

„Od hip-hopu přes country až k Šéfovi (přezdívka amerického zpěváka Bruce Springsteena pozn. red), tady jsou mé písně roku. Jestli hledáte něco, co vám bude dělat společnost na dlouhé cestě nebo vám pomůže se cvičením, myslím, že tu najdete písničku nebo dvě, které to zvládnou,“ uvádí svůj výběr Obama. Seznam zahrnuje opravdu širokou škálu interpretů, mezi nimiž není hip-hop pouze okrajovou záležitostí.

Tracky jako DaBabyho megahit  „Suge,” který uhranul americké posluchače, „Middle Child“ od J. Cola nebo Young Thug s peckou „The London,” na níž hostují Obamův evidentní oblíbenec z labelu Dreamville J. Cole a Travis Scott, doprovázely bývalého prezidenta během roku společně s klasikou „Hello Sunshine" od Springsteena či například spojení country a rapu v remixu „Old Town Road" od Lil Nas X s Billym Ray Cyrusem. Kdo by to byl řekl.

Hudební rozsah má bývalý prezident opravdu velký. Trefil se do tvých oblíbených songů letošního roku? Dej nám určitě vědět do komentářů!

Domů
Sdílet
Diskuse