Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. ledna 2020 15:45
Čas čtení 0:42
Viktor Kniš

Přítelkyně Elona Muska oznámila těhotenství nahou fotografií na sociálních sítích

NEWS GRIMES
Uložit Uložené

Mladá zpěvačka se rozhodla oznámit světu šťastnou novinu netradičním způsobem.

Zpěvačka Grimes, která je přítelkyní Elona Muska, oznámila prostřednictvím sociální sítě, že je těhotná. Udělala to netradičním způsobem, když nejprve na Twitteru zveřejnila nahou fotografii, na níž má odhalená prsa. Fotografie zaznamenává i její odhalené břicho, na kterém je znázorněn plod dítěte. 

Sice nepřidala žádný konkrétní popisek, v komentářích později oznámila skutečnost, že je v očekávání. I když je často kontroverzní Kanaďanka známá svými výpady a trollováním na sociálních sítích, fanoušci se toho názoru, že by v tomto případě mohlo jít o skutečnou informaci a hromadně jí pod příspěvky na Twitteru a v cenzurované verzi i na Instagramu gratulují, informuje Business Insider.

Doporučeno
Svět si utahuje z Elona Muska, že tancuje jako opilý strýček na oslavě. Video sám označil za nevhodné pro diváky do 18 let Svět si utahuje z Elona Muska, že tancuje jako opilý strýček na oslavě. Video sám označil za nevhodné pro diváky do 18 let 8. ledna 2020 10:28

Otcem by měl být, logicky, Elon Musk, ani jeden ze zainteresovaných se ale zatím pro média nevyjádřil a dohady nepotvrdil, ani nevyvrátil. V souvislosti s nedávným výpadem majitele Tesly v Číně, kdy radostí tancoval jako opilý, by se ale všechno mohlo zdát jako realita.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Censored for insta haha - almost got away w it

Príspevok, ktorý zdieľa Grimes (@grimes),

Domů
Sdílet
Diskuse