Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. ledna 2020 13:05
Čas čtení 0:26
Antonín Havlík

Koky flexí jak lord, zlato na stole, hoe je dole. Sleduj nové video

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS RAP
Uložit Uložené

Koky se ukazuje v nejlepší formě.

Jedním z neodmyslitelných členů rapové party Milion Plus je samozřejmě i Koky. Raper, který sází na tvrdý rap a potemnělý projev, vydává skladby možná trochu méně, než by si jeho fanoušci přáli, ale když se tak stane, tak svou unikátní flow vždy zaujme

Doporučeno
Lidi a závist jdou ruku v ruce, Koky si jde pro milion. S Hasanem mají radši, když jsou všichni ticho Lidi a závist jdou ruku v ruce, Koky si jde pro milion. S Hasanem mají radši, když jsou všichni ticho 18. července 2019 22:42

Naposled se tak stalo v červnu na komplexnějším projektu s názvem Da Kyko. Koky zároveň narapoval jednu ze sedmnácti skladeb i na producentské desce Kingpin od Deckyho.

Ta je k dispozici na všech streamovacích službách od Spotify po Apple Music a teď si můžeš vychutnat i videoklip ke skladbě Flexim jak lord, který byl režírovaný Jarmo Production a Andreasem Goldem.

Domů
Sdílet
Diskuse