Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
26. ledna 2020 20:33
Čas čtení 0:52
Adam Smeták

Na utkání Kladna se objevil Orlando Bloom. Filmový Legolas fandil Jágrovi a dostal i vlastní dres

SPORT ORLANDO BLOOM
Uložit Uložené

Na utkání Kladna se objevil Orlando Bloom. Filmový Legolas fandil Jágrovi a dostal i vlastní dres

Na nedělním utkání hokejového Kladna s Třincem se objevil nečekaný host. Fanoušci se nestačili divit, když se k nim přidal slavný hollywoodský herec Orlando Bloom, který měl na sobě dokonce kladenský dres. Představitel Legolase z Pána prstenů či Willa Turnera z Pirátů z Karibiku ale Kladnu moc štěstí nepřinesl – Třinci podlehlo 1:2. Informoval o tom server iROZHLAS.cz.

Hollywoodská hvězda v současnosti v Česku natáčí seriál Carnival Row„Ano, skutečně tady byl. V prosinci minulého roku se byl u nás na stadionu podívat filmový producent Brad Van Arragon, který je z Toronta a také velkým hokejovým fanouškem. Chtěl svým dětem ukázat v akci Jaromíra Jágra. Oslovilo to i Orlanda a tak si domluvil termín, kdy by mohl přijít na zápas. Jako překvapení jsme mu nechali vyrobit dres s jeho oblíbeným číslem 13," uvedl pro server iROZHLAS.cz tiskový mluvčí kladenských Rytířů.

Filmové hvězdě podle serveru Kladenský deník během druhé třetiny aplaudoval celý stadion. Orlando Bloom už dříve navštívil sportovní utkání známých českých klubů. Objevil se na stadionu při zápasech Slavie a Sparty. 

Doporučeno
Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) Netflix nabízí nadprůměrné platy, tvrdí Ester, která v něm pracuje. Občas je celý den v kině, může hrát i komparz (Rozhovor) 28. září 2019 11:38
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Vzácná návštěva @orlandobloom #orlandobloom na #hokej #hokejkladno #rytirikladno #kladýnko @charlotta_whole30etc @andrea.syblikova

Příspěvek sdílený Milena Křesinová (@chanellka11),

Domů
Sdílet
Diskuse