Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. ledna 2020 22:33
Čas čtení 1:02
Viktor Kniš

Svět se loučí s Kobe Bryantem. Basketbalovou legendu uctili minutou ticha hráči NBA, internetem se šíří emotivní videa

NEWS
Uložit Uložené

Internet je v současnosti plný dojemných momentů v souvislosti s rozloučením s jedním z nejlepších basketbalistů všech dob.

Legendární basketbalista Kobe Bryant dnes zahynul při tragické nehodě jeho helikoptéry, v níž podle dostupných informací letěl společně s 13letou dcerou a dalšími třemi lidmi na basketbalový zápas. Za zatím neznámých okolností se helikoptéra zhroutila a tragédii nikdo nepřežil.

Doporučeno
Fotografie z místa nehody zaznamenávají momenty po pádu helikoptéry, v níž přišel o život Kobe Bryant Fotografie z místa nehody zaznamenávají momenty po pádu helikoptéry, v níž přišel o život Kobe Bryant 26. ledna 2020 21:18

Zatímco záchranáři lokalizují a eliminují oheň, který způsobil náraz stroje o zem, další složky se snaží identifikovat zbývající oběti. Sportovní svět pocítil velkou ránu a přišel o zásadního člověka, který má na kontě řadu důležitých milníků. Tomu odpovídají i reakce. Krátce po pádu stroje měl začít zápas mezi Denver Nuggets a Houston Rockets. Hráči uctili svého bývalého kolegu minutou ticha.

 

Krátce před začátkem dalšího ze dřívějších zápasů mezi San Antonio Spurs a Toronto Raptors se ještě diskutovalo, zda by nemělo být utkání zrušeno. Hráči však takto alespoň měli možnost uctít legendu basketbalu veřejně a společně. Oba tyto týmy prvních 24 sekund na obou stranách nehráli, aby vzdali poctu číslu 24, ve kterém odehrál Kobe Bryant značnou část kariéry.

Kromě basketbalistů se s Kobem loučí i řada známých osobností, se kterými se ve většině případů znal i osobně.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domů
Sdílet
Diskuse