Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2020 10:35
Čas čtení 0:42
Antonín Havlík

Zdeněk Pohlreich se vrací. V novém pořadu se bude převlékat a tajně hodnotit jídla restaurací

FILMY A SERIÁLY ZDENĚK POHLREICH
Uložit Uložené

Jak bude vypadat nový pořad Zdeňka Pohlreicha?

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich se vrátí na televizní obrazovky. Jeho nový koncept představila TV Prima na svých stránkách. Hlavní představitel pořadu Ano, šéfe! už byl podle svých předchozích slov ze stávajícího konceptu unavený a nechtěl lidem dále zasahovat do života. 

Nový pořad bude mít podobný, ale přesto trochu přepracovaný koncept. Pohlreich se v pořadu bude převlékat za různé stereotypní postavy („drsňák“, popřípadě „babička“ apod.) a v tomto přestrojení bude tajně hodnotit restaurace. Jedině tím opravdu rozpozná pravou tvář dané restaurace.

Doporučeno
Včerejší epizoda Ano, šéfe! byla skvostnou přehlídkou českého bizáru. Podívej se na nejlepší záběry Včerejší epizoda Ano, šéfe! byla skvostnou přehlídkou českého bizáru. Podívej se na nejlepší záběry 7. února 2017 17:26

Se svým týmem si vezme po dobu 24 hodin na starost restauraci, která následně projde zásadní proměnou – od kuchyně až po redesign celého prostoru. Název pořadu bude Superšéf: 24 hodin do pekla a zpět a přesně takový bude nový pořad – bude vyvádět restaurace z pekla.

Na nový pořad se budeš moct podívat poprvé už v pátek 7. února

Domů
Sdílet
Diskuse