Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. ledna 2020 21:11
Čas čtení 2:19
Vl Mi

Bryantova manželka poslala vzkaz celému světu: Děkuji za všechny modlitby, potřebujeme je

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Příspěvek zveřejnila ve čtvrtek brzy ráno, má přes 8 100 000 reakcí.

„Mé dívky a já chceme poděkovat milionům lidí, kteří nám projevili podporu a lásku v těchto hrozných chvílích,“ napsala Vanessa Bryant na Instagramu. Příspěvek zveřejnila ve čtvrtek brzy ráno, má přes 8 100 000 reakcí.

„Děkuji za všechny modlitby. Potřebujeme je. Ztráta mého úžasného manžela Kobeho a krásné dcery Gianny nás ničí,“ pokračuje ve statusu s tím, že myslí i na rodiny, které v neděli také ztratily své blízké. Říká, že nemá dostatek slov na to, aby popsala bolest, kterou momentálně rodina zažívá.

Doporučeno
S Kobem Bryantem jsem se setkal, když jsme byli oba teenageři. Když jsem se dozvěděl o nehodě, vytryskly mi slzy (Rozhovor) S Kobem Bryantem jsem se setkal, když jsme byli oba teenageři. Když jsem se dozvěděl o nehodě, vytryskly mi slzy (Rozhovor) 27. ledna 2020 17:42

„Přeji si, aby tu s námi byli navždy. Byli pro nás požehnáním. Vzali nám je příliš brzy.“ Momentálně si nedokáže představit život bez nich, stále se ztrátou bojují. „Naše láska je nekonečná, to se už nezmění,“ napsala a přeje si, aby je mohla ještě jednou obejmout, políbit a požehnat jim.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

My girls and I want to thank the millions of people who’ve shown support and love during this horrific time. Thank you for all the prayers. We definitely need them. We are completely devastated by the sudden loss of my adoring husband, Kobe — the amazing father of our children; and my beautiful, sweet Gianna — a loving, thoughtful, and wonderful daughter, and amazing sister to Natalia, Bianka, and Capri. We are also devastated for the families who lost their loved ones on Sunday, and we share in their grief intimately. There aren’t enough words to describe our pain right now. I take comfort in knowing that Kobe and Gigi both knew that they were so deeply loved. We were so incredibly blessed to have them in our lives. I wish they were here with us forever. They were our beautiful blessings taken from us too soon. I’m not sure what our lives hold beyond today, and it’s impossible to imagine life without them. But we wake up each day, trying to keep pushing because Kobe, and our baby girl, Gigi, are shining on us to light the way. Our love for them is endless — and that’s to say, immeasurable. I just wish I could hug them, kiss them and bless them. Have them here with us, forever. Thank you for sharing your joy, your grief and your support with us. We ask that you grant us the respect and privacy we will need to navigate this new reality. To honor our Team Mamba family, the Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to help support the other families affected by this tragedy. To donate, please go to MambaOnThree.org. To further Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org. Thank you so much for lifting us up in your prayers, and for loving Kobe, Gigi, Natalia, Bianka, Capri and me. #Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Vanessa Bryant (@vanessabryant),

Na závěr žádá, aby lidé respektovali jejich soukromí. Musí se totiž připravit na to, co je čeká – život bez Kobeho a Gianny. Na závěr vyzývá lidi, že pokud chtějí rodinám obětí pomoci, mohou tak učinit na stránce MambaOnThree.org. Stejně také mohou podpořit rozvoj mládežnických sportů na MambaSportsFoundation.org.

Legendární basketbalista Kobe Bryant zahynul při tragické nehodě minulý týden v neděli večer. Jeho osobní helikoptéra se zhroutila, tragédii nikdo nepřežil. Zemřelo 9 lidí, kromě bývalého basketbalisty i jeho 13letá dcera a její tři spoluhráčky s rodiči.

Na archívnej snímke z 26. februára 2018 bývalá basketbalová hviezda Kobe Bryant (druhý zľava), manželka Vanessa, dcéry Natalia Bryant (druhá sprava) ad Gianna Maria-Onore prichádzajú na svetovú premiéru amerického sci-fi dobrodružného filmu s názvom A Wrinkle in Time (Struny času) v Los Angeles.
Na archívnej snímke z 26. februára 2018 bývalá basketbalová hviezda Kobe Bryant (druhý zľava), manželka Vanessa, dcéry Natalia Bryant (druhá sprava) ad Gianna Maria-Onore prichádzajú na svetovú premiéru amerického sci-fi dobrodružného filmu s názvom A Wrinkle in Time (Struny času) v Los Angeles. Zdroj: TASR/AP
Domů
Sdílet
Diskuse