Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2020 9:02
Čas čtení 0:47
Ondřej Jarůšek

Makhmud Muradov jde do další bitvy v UFC! V New Yorku se pobije s americkým soupeřem

SPORT UFC
Uložit Uložené

Česko-uzbecký bojovník Makhmud Muradov podepsal smlouvu na další zápas.

Uzbek s českým srdcem Makhmud Muradov (24-6) podepsal smlouvu na další zápas v UFC. Během včerejšího večera o tom fanoušky informoval na svých sociálních sítích. Do příštího boje pod hlavičkou nejslavnější organizace světa nastoupí 18. dubna (apríl) na turnaji v Brooklynu v New York City.

Jeho soupeřem se stane americký rodák Karl „Baby K“ Roberson (9-2), který se do UFC dostal přes televizní show Dana White's Tuesday Night Contender Series (v té loni zápasil například i český šampion Michal Martínek, bohužel neúspěšně). Ve svých posledních dvou zápasech Roberson vyhrál.

Doporučeno
Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) Makhmud Muradov: Dřív jsem přemýšlel, za co utratím 200 korun, dnes jdu a koupím si, co chci (Rozhovor) 17. prosince 2019 22:50

„Mach“ se měl původně utkat v Brazílii proti velmi nebezpečnému Antoniu Carlosi Juniorovi. Soupeř se však bohužel během přípravy zranil, a tak byl zápas zrušen.

Při svých posledních zápasech v UFC měl Muradov na přípravu poměrně málo času, tentokrát však do zápasu zbývají více než 2 měsíce, takže se snad „Machovi“ bude do boje nastupovat daleko lépe. 

Makhmud Muradov má v tuto chvíli neuvěřitelnou šňůru 13 vítězství v řadě. Svého posledního soupeře Trevora Smithe tvrdě knouckoutoval, za což si vysloužil od UFC bonus ve výši 50 tisíc dolarů. My tedy doufáme a věříme, že fenomenální forma „Machovi“ vydrží a připíše si další zelené políčko.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Makhmud “Mach” Muradov (@makhmud_muradov),

Domů
Sdílet
Diskuse