Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. února 2020 16:11
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Hopper žije! 4. série Stranger Things posílá pozdravy z Ruska, kde je oblíbená postava uvězněna

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Fanoušci dlouho na návrat své oblíbené postavy čekat nemuseli.

Na konci 3. série Stranger Things se Hopper (David Harbour) obětoval, aby Joyce (Winona Ryder) mohla zničit přístroj a zachránit tak nejen město Hawkins, ale i obrovské množství životů. Svět Upside Down totiž začínal být propojen s tím našim. Postavy měly za to, že Hopper následkem „výbuchu“ zemřel, ale my přeci víme, že pokud postavu nevidíme přímo umírat, je vysoce pravděpodobné, že ještě žije.

Doporučeno
Co prozradila potitulková scéna ze Stranger Things a jak nastínila příběh 4. série? Co prozradila potitulková scéna ze Stranger Things a jak nastínila příběh 4. série? 8. července 2019 11:33

Netflix nás zřejmě nechtěl nechat v napětí příliš dlouho, a tak tyto úvahy potvrdil dnešním videem. Na záběrech je oblast kdesi v Rusku, kde vězni stavějí železnice. Jedním z pracovníků je i Jim Hopper, nyní už značně pohublý.

Domů
Sdílet
Diskuse