Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. března 2020 10:41
Čas čtení 0:47
Antonín Havlík

Kazma se v novém videu domlouvá s Jágrem na Copperfielda a podvádí hotely díky vymyšleným číslům na Instagramu

NEWS
Uložit Uložené

Kazma vydává další video. A ukazuje, co všechno je možné získat jenom za čísla na Instagramu. I když ve skutečnosti nemusí být pravá.

Oblíbený internetový bavič zase přichází se svou další „kazmovinou“. Doba youtuberů, tiktokerů a influencerů si bere za své a ne vždy je využívána správným směrem. Kazma se proto v nové epizodě One Man Show snaží ukázat, co všechno jenom díky tomuto internetovému „vlivu“ může mít.

Sestavil si proto bucket list – seznam věcí, které chce dokázat. Dostal se zadarmo do Las Vegas, kde se toužil potkat s Davidem Copperfieldem. Zavolal proto hokejové legendě Jaromíru Jágrovi. Díky němu se dostane do útrob kouzelníkovy tajné kanceláře

Doporučeno
Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu Martin Kocián: Svůj gangster paradise jsem jel už od školy – diskotéky, veksláctví, dojezdy. První výplatu jsem dostal 1,3 milionu 11. března 2020 11:00

Ani tady to ale nekončí. Kazma ve videu ukazuje, jak se pod jménem Nesera Navalto dostal podvodem i k ubytování v luxusní vile v hollywoodské čtvrti za 278 117 154 Kč, jak si zajel na Nový Zéland, do nejluxusnějšího hotelu na Kataru a jak se najedl, napil i pobavil zadarmo – jen za správná čísla ve správné aplikaci. Dostal se i do Rwandy a neutratil za to ni korunu.

Za každý nesplněný cíl, ale musel splnit úkol a přesně to je odpovědí na jeho bizarní reklamy, které si přidával na svůj Instagram. Nedostal za ně prý ani korunu. Jak už bývá zvykem, Kazma své celosvětové řadění zaobalil do pozitivní zprávy v rámci svého Nadačního fondu ONEMANSHOW FOUNDATION. Ale to už se dozvíš až z videa.

Kazma se v novém videu domlouvá s Jágrem na Copperfielda a podvádí hotely díky vymyšleným číslům na Instagramu
Zdroj: Televize Seznam

Domů
Sdílet
Diskuse