Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. března 2020 16:58
Čas čtení 1:40
Tímea Krauszová

Nové důkazy naznačují, že koronavirus se mladým nevyhýbá, americký profesor kvůli nemoci Covid-19 skončil na JIPce

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

I u mladých může mít nemoc těžký průběh.

Zpočátku se zdálo, že mladí jsou v bezpečí. Z Číny přicházely zprávy, že u nich má nemoc Covid-19, kterou způsobuje nový koronavirus, lehký průběh. Poslední zprávy z Itálie a Francie však potvrzují, že mladí lidé nejenže mohou na Covid-19 onemocnět, ale někteří z nich mají opravdu těžký průběh nemoci a končí na jednotce intenzivní péče (JIP), píše Bloomberg.

Doporučeno
Největší dezinformace o koronaviru a kdo je vytváří. Jak se s nebezpečným lhaním vypořádat? Největší dezinformace o koronaviru a kdo je vytváří. Jak se s nebezpečným lhaním vypořádat? 20. března 2020 11:21

Mladí ve věku 20–40 let mohou také skončit na JIPce

„Je možné, že se vyskytuje disproporčně vysoký počet nákazy u mileniálů, u naší největší generace, která je naším pokračovatelem pro další dekády,“ řekla koordinátorka reakčního týmu Bílého domu Deborah Brix na tiskové konferenci ve středu, cituje ji Bloomberg.

Domů
Sdílet
Diskuse