Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. dubna 2020 17:41
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

Koronavirem se v Česku nakazilo už skoro 6 000 lidí

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Známe aktuální údaje o koronaviru.

Ministerstvo zdravotnictví před několika minutami na svých internetových stránkách zveřejnilo aktuální data o koronaviru v naší zemi. Dosud bylo onemocnění Covid-19 prokázáno u 5 952 osob a počet obětí stoupl na 138. Vzrostl však i počet vyléčených pacientů, který je nyní už 464. Provedeno u nás bylo přes 125 tisíc testů.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 12:35

K současné zdravotní situaci v Česku se dnes vyjádřil i prezident republiky Miloš Zeman, který souhlasí s opatřeními, která byla vládou v posledních týdnech zavedena, a přál by si, aby byl nouzový stav ještě prodloužen. Ten má platit do konce doba, Zeman by však byl pro, aby se protáhl až do poloviny května.

Upřednostňování ekonomického růstu před zdravím označil v rozhovoru pro pořad Partie na Primě za „zhovadilost“. Aktuální situaci prý musíme přečkat. „Vydržte, protože se nám daří, protože epidemie ustupuje, protože za několik týdnů tyhle roušky sundáme,“ řekl.

Doporučeno
„Obětovat zdraví za ekonomický růst je zhovadilost,“ řekl Miloš Zeman. Nouzový stav by prodloužil „Obětovat zdraví za ekonomický růst je zhovadilost,“ řekl Miloš Zeman. Nouzový stav by prodloužil 12. dubna 2020 12:44
Domů
Sdílet
Diskuse