Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. dubna 2020 8:43
Čas čtení 0:29
Ondřej Jarůšek

Ve středu bylo v Česku provedeno nejvíce testů na koronavirus za celou dobu pandemie

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Byly zveřejněny nové údaje o koronaviru v Česku.

V České republice je aktuálně novým typem koronaviru SARS-CoV-2 nakaženo 5 306 lidí. Po včerejších pozitivních zprávách, kdy se počet nakažených snížil, tak přišel další nárůst. Celkově bylo u nás onemocnění Covid-19 potvrzeno v 6 303 případech (sem jsou započítáni i uzdravení pacienti a ti, kteří zemřeli).

O aktuálních statistikách před krátkou chvílí informovalo ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách

Doporučeno
Jak koronavirus dopadl na lidi bez domova v Česku? Jak koronavirus dopadl na lidi bez domova v Česku? 15. dubna 2020 9:52

V současné době je hospitalizováno 418 osob a 831 pacientů se již podařilo uzdravit. Dosud u nás zemřelo 166 lidí s koronavirem. Od včerejška tak přibylo 12 nově vyléčených pacientů a žádný člověk nezemřel.

Podle údajů na stránkách ministerstva zdravotnictví je patrné, že se začalo opět více testovat. Například včera bylo v Česku provedeno 8 332 laboratorních testů, což je v rámci naší země vůbec nejvíce za celé období pandemie. Celkově u nás bylo testů provedeno 146 004.

Doporučeno
Koronavirus ušetřil české ženy velikonočního výprasku, píše BBC Koronavirus ušetřil české ženy velikonočního výprasku, píše BBC 13. dubna 2020 17:07
Domů
Sdílet
Diskuse