Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. dubna 2020 20:35
Čas čtení 0:21
Ondřej Jarůšek

Vláda prodloužila nouzový stav do 17. května

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Návrh na prodloužení nouzového stavu do 25. května nenašel podporu.

Nouzový stav, který byl v České republice vyhlášen kvůli pandemii nového druhu koronaviru SARS-CoV-2, bude prodloužen. Dosud platilo, že měl nouzový stav trvat do konce dubna, poslanecká sněmovna však před krátkou chvílí odhlasovala jeho prodloužení do 17. května.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Návrh na prodloužení nouzového stavu podpořili poslanci stran ANO, KSČM a ČSSD. Vzhledem k tomu, že se vládě nepodařilo prosadit návrh na prodloužení nouzového stavu až do 25. května, bude zřejmě nutné upravit harmonogram uvolňování podnikatelských činností, opatření ve školách a v sociálních službách. Právě 25. května se totiž měla uskutečnit závěrečná vlna uvolňování restrikcí.

Doporučeno
Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel 27. dubna 2020 15:02
Domů
Sdílet
Diskuse