Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
6. května 2020 15:44
Čas čtení 0:53
Jakub Paulík

Viděl svět pouze Kimova dvojníka? Spekulace kolem diktátora Severní Koreje stále pokračují

ZAJÍMAVOSTI KLDR
Uložit Uložené

Lidé poukazují na několik rozdílů.

Čínská bojovnice za lidská práva Jennifer Zeng se domnívá, že diktátora Kim Čong-una mohl při slavnostním otevírání továrny ze začátku května nahradit dvojník. Jak uvedl New York Post, Zeng prostřednictvím Twitteru poukazuje na jeho nedávné fotografie ve srovnání se staršími.

Čtenáře vyzývá, aby se zaměřili zejména na zuby, uši či vlasy. S tvrzením, že na zveřejněných fotografiích z 1. května jde o jiného muže, souhlasí i členka britského parlamentu Louise Mensch.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Záběry na Kimg Čong-una z 1. května měly vyvrátit šířící se informaci o jeho údajné smrti. Ty nastartovala skutečnost, že se diktátor od 11. dubna neukázal na veřejnosti. Zdá se však, že kromě toho se spustily konspirační teorie o tom, že místní režim pro uklidnění situace vyslal na veřejnost Kimova dvojníka.

Ale i v případě, že by šlo o jeho dvojníka, nemusíme ihned počítat s verzí, že je diktátor po smrti. Je docela možné, že se jen chrání před koronavirem, a proto nevychází ze svého úkrytu.

Jak totiž uvádí International Business Times, Kim už prý minulosti několikrát využil své dvojníky k tomu, aby se chránil před případným nebezpečím. Na možného dvojníka odkazuje i The Sun. Ten v roce 2017 zveřejnil video a fotografie, na kterých Kim komunikuje s někým, kdo se mu značně podobá.

Domů
Sdílet
Diskuse