Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 19:44
Čas čtení 0:57
Viktor Kniš

6ix9ine zaplatil za hodinky 1 500 000 dolarů a za řetízek 750 000 dolarů. V karanténě rozhazuje a fotí se s penězi

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Duhový raper měl podle všeho naspořeno dost peněz, protože si nyní může dovolit kromě nonstop ochranky i drahé šperky.

6ix9ine se v prvním videoklipu po návratu z vězení předvádí v jednom pokoji, kde kromě výrazných ženských zadků okamžitě padne divákovi pohled i na šperky, ke kterým má dlouhodobě velmi kladný vztah. Jelikož ho před přibližně dvěma lety členové vlastního gangu okradli o řetízek s diamatovou podobiznou Jigsawa, musel si pořídit nový. Tentokrát znázorňuje žraloka ze série Hledá se Nemo. Podle jeho vlastních slov má hodnotu 750 tisíc dolarů, 6ix9ine však už video, ve kterém se jím chlubí, smazal.

Doporučeno
Bude mít Zayo jako první slovenský raper skladbu s Tekashim od jeho propuštění z vězení? Bude mít Zayo jako první slovenský raper skladbu s Tekashim od jeho propuštění z vězení? 11. května 2020 12:38

Kromě řetízků ukazuje i čtyři kusy hodinek, které mají podle Tekashiho hodnotu 1,5 milionu dolarů. TMZ ještě před několika týdny informovalo, že kromě šperků nakoupil raper i drahá auta, konkrétně má jít o značky Aventador, McLaren, Rolls-Royce, Mercedes Benz G-Wagon a Range Rover. Informace o autech zatím potvrzené nejsou, bulvární deník ale jako první věděl, že zmiňovaný řetízek má podobiznu žraloka, i když se ještě Tekashi neukázal na veřejnosti. S velkou pravděpodobností spolupracuje TMZ s lidmi z velmi blízkého okolí kontroverzního interpreta.

Domů
Sdílet
Diskuse