Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. května 2020 20:45
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Strapo se v #Hot16Challenge vysmívá Kontrafaktu. Nebude však snitchovat jako Tekashi

HUDBA
Uložit Uložené

Strapo přichází mezi posledními, avšak s tou silnější slokou.

Už i Strapo se zapojil do aktuální rapové výzvy, zároveň posílá i videoklip z kinosálu, kam se dostal pravděpodobně i díky tomu, že se dlouhodobě věnuje dabingové režii. Jelikož měl možnost na této pozici zastřešovat filmy jako Lego Movie 2, Spider-Man: Into the Spider-Verse i Detektiv Pikachu, na rozdíl od svých kolegů už dávno není závislý jen na rapu a potenciálních vztazích v této komunitě. I proto není vyloučeno, že jeho žhavá šestnáctka může naštvat více lidi, než jsme byli zatím za poslední dny zvyklí.

Doporučeno
Poznáš české rapery podle jejich občanského jména? Vyzkoušej to v našem kvízu Poznáš české rapery podle jejich občanského jména? Vyzkoušej to v našem kvízu 19. května 2020 17:00

Úkolem interpreta v rámci #Hot16challenge je nahrát 16 veršů do jakéhokoliv hudebního podkladu. Je však důležité, aby tak učinil maximálně do 72 hodin od nominace. Výzva vznikla v Polsku, kde chtěli její autoři pomoci v boji s pandemií koronaviru.

Domů
Sdílet
Diskuse