Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. května 2020 10:26
Čas čtení 0:40
Viktor Kniš

Dalyb vydělá 40 tisíc eur za den jen díky tomu, že je jeho ksicht na titulce magazínu. Poslouchej jeho #Hot16Challenge

HUDBA
Uložit Uložené

Člen Haha Crew přijal výzvu a odrapoval svou šestnáctku.

Do #Hot16Challenge se již zapojila skoro celá slovenská rapová scéna, přidává se už i Dalyb jako reprezentant za celou Haha Crew, kterou nominoval minulý týden Ego. Dalyb nezůstal své pověsti nic dlužen a připravil si charakteristickou a jemu příznačnou reprezent slohu, v níž si na rozdíl od mnoha ostatních nestěžuje na pandemii.

Doporučeno
Seřadili jsme 20 nejlepších tracků z české #Hot16Challenge2 Seřadili jsme 20 nejlepších tracků z české #Hot16Challenge2 19. května 2020 7:49

„Moje #Hot16Challenge ti neřekne, kam bys mohl poslat peníze. Řekněme si pravdu, že mnoho z vás žádné peníze nikam posílat i tak nebude. Rozhodl jsem se, že přispěje na dobrou věc každý jeden fanoušek i hater už jen tím, že si pustí video. Celý zisk z tohoto videa věnuji občanskému sdružení Kukačky, které se stará o dětí z dětského domova v Kolárově,“ vzkazuje Dalyb.

OZ Kukačky Sdružení dlouhodobě pomáhá dětem z Dětského domova v Kolárově při přípravě na jejich budoucí život mimo dětský domov. Činnost tohoto sdružení a všech jejích členů je dobrovolná.

Jelikož se už do výzvy na Slovensku zapojil téměř každý raper, Dalyb nominuje svého blízkého člověka Miška Pipiška aka Porsche Boye.

Domů
Sdílet
Diskuse