Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. května 2020 17:44
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

PlayStation 5 bude odhalen již 4. června! Dočkáme se uvedení Horizon 2, God of War 2 či Spider-Man 2?

TECH
Uložit Uložené

PlayStation ohlásil dlouho očekávaný PS5 event na příští týden.

PlayStation podle očekávání mnohých dnes konečně odhalil datum své prezentace pro PlayStation 5. PS5 Event se odehraje za týden, konkrétně ve čtvrtek 4. června ve 22:00 našeho času. Není zcela jasné, zda se dočkáme i designu konzole a odhalení jejího operačního systému, ale určitě uvidíme první next-gen hry od studií pod vlajkou PlayStation Productions.

Doporučeno
Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl 20. května 2020 12:23

Spekuluje se o novém Ratchet and Clank, téměř jisté je pokračování Horizon: Zero Dawn a možná uvidíme i reboot Silent Hill a Gran Turismo 7. PlayStation si podle renomovaných herních novinářů naplánoval špičkovou prezentaci a máme se prý na co těšit.

Domů
Sdílet
Diskuse