Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. června 2020 20:03
Čas čtení 0:37
Viktor Kniš

Cílem života není být zaměstnaný a honit se za penězi, vzkazuje Majk Spirit. Brzy vydá nové album

HUDBA
Uložit Uložené

Majk Spirit vydá album s názvem Artist, na kterém pracoval společně s Grimasem během pandemie.

Majk Spirit už před několika měsíci avizoval, že má v plánu být v roce 2020 hudebně aktivní. Zatímco se šušká o novém albu H16, avizuje Speezy vlastní sólo, na kterém spolupracoval s dvorním DJem Grimasem. Projekt dostává název Artist a jeho první ukázku si dnes můžeme poslechnout. Hostuje na ní zpěvák a raper Ben Cristovao a kluci ji věnovali každému, kdo si myslí, že je správné honit se za úspěchem a penězi.

Doporučeno
Klečící policisté, zpěv a tanec v ulicích aneb 22 mírumilovných momentů z protestů v USA Klečící policisté, zpěv a tanec v ulicích aneb 22 mírumilovných momentů z protestů v USA 2. června 2020 11:02

Speezy dnes žije vyrovnaný soukromý život a i když práci věnuje stále dost času, energii věnuje hlavně rodině, což je pro něj zásadní priorita. Své o tom ví i Benny, který je prvním odhaleným hostem na novém albu.

Domů
Sdílet
Diskuse