Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2020 15:07
Čas čtení 1:03
Viktor Kniš

Yaksha reaguje na Yzomandiasovu kritiku Tekashiho a Haha Crew: Mě zajímá přátelství a loajalita

HUDBA
Uložit Uložené

Byl to právě Yaksha, kdo v minulosti přivedl 6ix9ine k prvním koncertům a do dnešního dne je hit Gummo, který duhovému raperovi otevřel dveře do světového hudebního průmyslu, právem spojován s F*CK THEM.

Yzomandias před několika dny v rámci živého vysílání na Twitchi odpověděl na otázku o Haha Crew, přičemž mu podle všeho vadí to, že Zayo, Samey a Dalyb se nevyhranili vůči Tekashimu. „Já s Haha Crew nic dělat nebudu, protože nebudu dělat nic s nikým, kdo supportuje zku*vené krysy, když se na to ptáte,“ řekl jeden z hlavních členů Milion+ v živém vysílání.

Doporučeno
Yzomandias: S Haha Crew dělat nebudu, protože podporují zk***ené krysy Yzomandias: S Haha Crew dělat nebudu, protože podporují zk***ené krysy 11. června 2020 23:17

Na tato slova už zareagoval i šéf labelu F*CK THEM, pod který členové Haha Crew patří. Yaksha vysvětluje, že začátky 6ix9ine byly, jsou a budou spojovány s F*CK THEM, zároveň konstatuje, že nikdo z nás nebyl v jeho kůži, a proto si nemyslí, že by to měl někdo odsuzovat, i když samozřejmě každý má na to právo. „Pro mě jako člověka, který stojí za F*CK THEM, zajímá hlavně přátelství a loajalita, kterou svým postojem pravidelně ukazuji i v případě 6ix9ine,“ vysvětluje dále Yaksha.

Domů
Sdílet
Diskuse