Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2020 21:44
Čas čtení 0:38
Tina Hamarova

FOTOGALERIE: V Británii otevřeli po třech měsících kamenné obchody s oblečením. Lidi ovládla nákupní horečka

FOTOGALERIE: V Británii otevřeli po třech měsících kamenné obchody s oblečením. Lidi ovládla nákupní horečka
Zdroj: TASR/AP Photo/Matt Dunham
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Na londýnské Oxford Street se tvořily dlouhé fronty lidí, kteří zcela zapomněli na povinné dvoumetrové rozestupy. Někteří před obchody i spali.

Některé britské obchody s oblečením v pondělí otevřely po dlouhých třech měsících a hned se 70% slevami. Výhodné ceny pobláznily Britů natolik, že úplně zapomněli dodržovat dostatečné odstupy a v davech se hrnuli do Zary či sportovního obchodu Nike na londýnské Oxford Street.

Aby toho nebylo málo, někteří zákazníci před „fast fashion“ obchodem Primark v Birminghamu podle webu Daily Mail dokonce nocovali, aby stihli být mezi prvními.

„Problém byl, že do sebe lidi strkali. Viděli jsme i pár lidí, kteří se procpali na začátek fronty, což fakt nebylo fér. Byl to opravdu chaos,“ prohlásil pro Daily Mail jeden z nakupujících.

Zoufalé řetězce s oblečením mají kvůli pandemii koronaviru v zásobách zboží za více než miliardu eur, udělají tedy všechno pro to, aby lidé začali nakupovat ve velkém znovu.

Doporučeno
Lidé ve Velké Británii poškodili již přes 100 telekomunikačních věží. Věří, že 5G síť způsobuje koronavirus Lidé ve Velké Británii poškodili již přes 100 telekomunikačních věží. Věří, že 5G síť způsobuje koronavirus 11. dubna 2020 19:18
Domů
Sdílet
Diskuse